Još jedan evropski klub se ogradio od Tea

Autor:

Sport

09.02.2019

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan nakon što je iz Los Anđelesa stigla vest da će Klipersi otpustiti Miloša Teodosića u Evropi su krenule spekulacije oko toga gde će srpski plejmejker nastaviti karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Teodosić

Prva opcija koju Miloš Teodosić ima, mada je malo verovatna, jeste da mu neki od NBA klubova do subote uveče ponudi ugovor i da tako ostane u najjačoj ligi sveta.

Pošto je poznato da je Teo razočaran svojom epizodom "preko bare", za očekivati je da već ove zime napusti NBA i ponovo zaigra košarku u Evropi.

Pisalo se da su mu opcije Anadolu Efes, Makabi iz Tel Aviva, ali i moskovski CSKA čiji je dres sa velikim uspehom nosio u periodu od 2011. do 2017. godine.

Tim povodom novinari su razgovarali sa prvim čovekom "Armejaca" Andrejem Vatutinom koji je "zapalio vatru", a potom objasnio da od angažovanja Miloša Teodosića neće biti ništa.


- Nismo razmatrali njegov povratak u CSKA. Naš sastav je popunjen. Tako da je najbolje da pričate direktno sa Milošem o njegovim planovima za budućnost i tome da li će se vratiti ove sezone i igrati košarku ili odlučiti da trenira, radi i spreman dočeka utakmice reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu - izjavio je Vatutin.

Pošto je od prvog čoveka CSKA stigla potvrda da se Teo ne vraća u Moskvu, ostaje da sačekamo i vidimo ko će od evroligaša ugrabiti lucidnog pleja reprezentacije Srbije.

Treba takođe imati u vidu i poslednju rečenicu Andreja Vatutina. Moguće je da Miloš Teodosić kroz treninge održava formu do Svetskog prvenstva i da tek na leto pronađe novi angažman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading