Trinkijeri odredio dva glavna oružija protiv Budućnosti

Autor:

Sport

09.02.2019

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri ocenio je danas da će u utakmici protiv Budućnosti odlučivati svaki detalj, kao i da njegova ekipa mora da ostavi srce na terenu, ukoliko želi da ostvari pobedu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Očekuje nas utakmica protiv evroligaša, veoma kvalitetne ekipe koja ima ambiciju da i sledeće godine igra u najjačem evropskom takmičenju. Znamo da će nam biti teško, znamo da se moramo boriti za svaku loptu i znamo da ćemo svaki poen morati krvavo da zaradimo.

Odbrana, napad, detalji, vrhunska koncentracija... Sve će biti od ogromne važnosti, ali ništa od toga bez srca i karaktera - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan će u nedelju u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" dočekati Budućnost, aktuelnog šampiona ABA lige.

- Budućnost je tim koji čini veliki broj veoma, veoma, talentovanih i iskusnih pojedinaca. Promenili su dosta toga od početka sezone i kako utakmice prolaze, oni igraju sve bolje.


Sutra u našoj igri ne sme da bude praznog hoda, jer će svaki taj trenutak Budućnost umeti da kazni. Samo ako budemo na našem maksimumu, možemo da se nadamo pobedi - rekao je Vanja Marinković.

Utakmica 19. kola ABA lige između Partizana i Budućnosti igraće se u nedelju od 19.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading