PRVO MESTO OVERENO U BARU: Zvezdina "šetnja" protiv Mornara!

Autor:

Sport

09.02.2019

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Mornara u Baru sa 90:57 (25:14, 25:12, 30:19, 10:12) i tako u 19. kolu i matematički osigurali prvo mesto na tabeli ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Već nakon prvih 10 minuta videlo se da crveno-belima odgovara dvorana u Baru. Mesto gde su pre početka lige uspeli da osvoje Superkup.

Pomalo poljuljano samopouzdanje čete Milana Tomića nije došlo do izražaja ove subote u Crnoj Gori. Dominantna igra, sigurnost i zaključana odbrana zagarantovali su Beograđanima novi trijumf. Možda i lakše nego što se očekivalo, ali već na poluvremenu bilo je 24 poena prednosti za šampiona Srbije.

Nastavak duela ostavio je samo još jedno pitanje - Kolika će biti razlika na kraju. Ubedljiva igra dovela je do toga da je semafor u jednom momentu pokazivao ogromnih 40 poena razlike, ali je na kraju bilo "samo" 33.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Davidovac

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Bili Beron sa 14 poena, a pratio ga je Ognjen Dobrić sa jednim manje. Na drugoj strani, u ekipi Mornara istaka se Strahinja Mićović sa 15, a iskusni Nemanja Vranješ doprineo je sa 11 postignutih poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading