Ako je 2:0 u fudbalu najopasnija prednost, koliko je potrebno da vodiš u NBA za pobedu?

Autor:

Sport

10.02.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U spektakularnom duelu Oklahoma je bila bolja od Hjustona 117:112. U noći između subote i nedelje odigrano je još sedam utakmica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice

Oklahoma je došla do pobede posle nestvarnog preokreta. Roketsi su uspeli da prokockaju prednost od čak 26 poena! Oklahoma je dobila treću četvrtinu sa 42:20 i na kraju trijumfovala. 

Vestbruk i Džordž predvodili su Tandere do trijumfa. Prvi je zabeležio tripl-dabl, deveti u nizu, izjednačivši rekord lige Vilta Čemberlejna - 21 poen, 12 skokova i 11 asistencija. S druge strane Pol Džordž je ubacio čak 45 poena, uz 11 skokova. Na drugoj strani, Džejms Harden je imao 42 poena.  

Orlando je slavio protiv Milvokija 103:93. Sjajnu partiju pružio je Nikola Vučević, upisao je dabl-dabl  - 15 poena i 17 skokova. Janis Adetokumbo nije igrao za Milvoki, u čijim redovima je najbolji bio Erik Bledso sa 19 poena i 11 skokova.

Indijana Pejsersi zabeležili su petu uzastopnu pobedu u NBA, uz još jednu odličnu partiju hrvatskog internacionalca Bojana Bogdanovića. Indijana je savladala Klivlend 105:90. Bogdanović je bio najefikasniji kod pobednika sa 23 poena. Ante Žižić je na drugoj strani ostvario učinak od tri poena i tri skoka.

Mark Gasol je debitovao za Toronto Reptorse, koji su savladali Njujork 104:99. Španac je ubacio sedam poena, uz šest uhvaćenih lopti. U pobedničkoj ekipi istakli su se Kajl Lauri sa 22 poena i Serž Ibaka, koji je stigao do dabl-dabla: 15 poena i 13 skokova. Niksi imaju čak 16 poraza zaredom.

Ivica Zubac debitovao je za Kliperse u pobedi 123:112 nad Bostonom. Pored 12 poena imao je devet skokova i tri blokade, a najbolji je bio Danilo Galinari sa 19 poena i deset skokova. Klipersi su uspeli da nadoknade čak 28 poena zaostatka i postavili novi rekord franšize po veličini nadoknađenog minusa, samo nedelju dana nakon što su uspeli da se vrate od -23 protiv Detroit Pistonsa i slave istom razlikom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading