ŠPANAC HOĆE TROFEJE: Legendarni centar želi da ide u šampionsku ekipu!

Autor:

Sport

10.02.2019

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski centar Pau Gasol prema navodima brojnih španskih medija traži od uprave San Antonio Sparsa da mu omoguće da otkupi preostasli deo svog ugovora kako bi kao slobodan igrač mogao da pojača neki od NBA timova koji će se boriti za najviši plasman u doigravanju.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Pau Gasol

Gasol igra ubedljivo najlošiju sezonu u NBA karijeri, a propustio je čak 26 mečeva u dosadašnjem toku lige zbog frakture kosti desnog stopala. Ipak, po povratku na parket ne dobija mnogo prilike u timu Grega Popovića, a u proseku je od starta sezone na 26 mečeva (tek šest kao starter) beležio 4,4 poena i 3,9 skokova.

Tim iz Teksasa pokušao je da trejudje Gasolov ugovor, ali pre isteka roka za razmene nije našao odgovarajućeg partnera. Ukoliko 38-godišnji Gasol otkupi ostatak svog ugovora i postane slobodan igrač, moći će da potpiše veteranski minimalac sa nekim od favorita za osvajanje prstena.

Rok za potpisivanje ugovora sa slobodnim igračima je prvi mart.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading