DILEME VIŠE NEMA: Rivers je Zvezdin!

Autor:

Sport

10.02.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni Amerikanac Kevin Kresvel Rivers doputovao tokom popodneva u Beograd. Tokom večeri i ponedeljka lekarski pregledi. KC Rivers igra na više pozicija i timu, a ukoliko potpiše ugovor sa KK Crvena zvezda mts doneće veliko iskustvo i kvalitet u ovaj tim crveno-belih.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Kej Si Rivers

- Rivers će tokom nedeljnog popodneva i ponedeljka, biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima od strane medicinskog tima KK Crvena zvezda, imajući  u vidu njegovu izričitu želju da nastupa za Crvenu zvezdu - navodi se na zvaničnom sajtu kluba sa Malog Kalemegdana.

Iskusni 31-godišni košarkaš iz Šarlota (rođen 1.marta 1987.godine)„pokriva" tri  pozicije, niskog krila , beka šutera, I po potrebi plejmejkera, a svojim kvalitetom, i iskustvom predstavljao bi značajno pojačanje za tim crveno-belih.

RepublikaFoto: instagram.com/kcrivers
Kej Si Rivers

Rivers je visok 196 centimetara i težak 97 kilograma, a aktuelnu sezonu počeo je u ekipi Redjo Emilije.

Bivši student koledža „Klemson" svoju evropsku epizodu počeo je još 2009.godine igrajući za Beneton iz Treviza, a karijeru pouzdanog i izuzetno kvalitetnog igrača gradio je kroz ekipe Lokomotive, Himkija, Reala (tripla kruna i prvak Evrope), Panatinaikosa (titula prvaka), Bajerna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading