Vestbruk ispisao istoriju, Dončić "prosuo" magiju!

Autor:

Sport

12.02.2019

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Oklahoma Siti Tandera savladala je Portland Trejl Blejzerse rezultatom 120:111, a Rasel Vestbruk je "eksplodirao" i srušio rekord Vilta Čemberlejna star preko 50 godina, pošto je ostvario deseti uzastopni tripl-dabl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rasel Vestbruk srušio rekord star 50 godina

Vestbruk je protiv Trejl Blejzersa imao 21 poen, 14 skokova i 11 asistencija. Pored njega Džordž je bio u senci iako igra najbolju sezonu u karijeri. Ubacio je čak 47 poena Portlandu, a imao je i 12 skokova, te deset asistencija.

Na drugoj strani, Džejk Lejman i Demian Lilard imali su sjajno veče. Lejman je ubacio 17, a Lilard 31 poen. Ono što je takođe interesantno, jeste da je čuveni muzičar MC Hammer takođe bio prisutan u Česapik Areni.

Košarkaši Minesote savladali su Los Anđeles Kliperse rezultatom 130:120. Timbervulfsi su prvi meč odigrali sa zdravim Rouzom, Tigom i Bejlesom i odmah ubedljivo slavili. 

Hjuston Roketsi su uspeli da savladaju Dalas Maverikse, rezultatom 120 prema 104. MVP kandidat, Džejms Harden, ubacio je 31 poen za 35 minuta na parketu i pomogao Roketsima da nastave svoj put u doigravanja. 

Veterani, Džerald Grin, Kris Pol i Kenet Farid su takođe bili dvocifreni, s tim što je Kris Pol imao i 11 asistencija pa je zabeležio dabl dabl učinak. 

Na drugoj strani, Luki Dončiću je nedostajalo dve asistencije kako bi ostvario novi tripl dabl. On je susret završio sa 21 ubačenim poenom, 12 uhvaćenih skokova i 8 asistencija. Luka je bio ubedljivo najkorisniji igrač Mavsa, a dvocifreni su bili još Džejlen Branson sa 13 i Dvajt Pauel sa 12

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading