POSLE POVIKA UPRAVA NAPOLJE: Jedna frakcija "grobara" otkrila zašto je otišla sa Kupa

Autor:

Sport

15.02.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana su već neko vreme podeljeni... Gotovo na svakoj utakmici tima iz Humske pojave se tri frakcije koje međusobno nisu u dobrim odnosima. Na prvom meču Kupa Radivoja Koraća u Nišu, jedna grupa navijača napustila je utakmicu.

RepublikaFoto: Starsport
"Grobari"

Navijači koji sebi nazivaju "Južna tribina" su uz povike "Uprava napolje" izašli iz Čaira. Grupa Niški kartel izdala je saopštenje tim povodom.

- Povodom dešavanja na 1/4 finalnoj utakmici kupa u Nišu, koje se desilo u trećoj četvrtini. Doneta je odluka o napuštanju tribine zbog solidarnosti prema našoj braći kojima je onemogućen ulazak u polupraznu halu. Oko 50 navijača pripadnika grobara iz Leskovca, Prokuplja i Niša je ostalo ispred ulaza, jer je organizator rekao da iz bezbednosnih razloga ne mogu biti pušteni. NIŠKI KARTEL NE OSTAVLjA SVOJU BRAĆU!!! JUŽNA SRBIJA ZA PARTIZAN NAVIJA - napisali su "grobari".

Naredni rival Partizana je ekipa FMP-a. Crno-beli će duel polufinala igrati u subotu od 17.00, a ostaje da se vidi da li će na ovom meču imati pordšku i ove frakcije...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading