ODJECI KUPA: Ovo su nova imena u Saletovom tefteru!

Autor:

Sport

17.02.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarakša Srbije Aleksandar Đorđević je u Nišu i prati Kup Radivoja Koraća. Iskusni stručnjak ističe da je nekoliko imena već doda u svoj notes.

RepublikaFoto: fiba.basketball
Aleksandar Đorđević

- Glišić je odigrao odlično, Beslać, Vulikić, Simanić je odigrao konkretnu, karakternu utakmicu, što može da raduje. U ovakvom takmičenju i našoj ligi postoji još prostora za naše mlade igrače, može da im se da šansa da se grade polako, da dobijaju igračke smernice za dalji razvoj. Partizan ima dosta mladih igrača, Trifunović i Pecarski su tek kročili na teren u seniorskoj konkurenciji, a osvajači su zlatne medalje. Momci su u tefterima ne samo nas koji se bavimo seniorskom reprezentacijom Srbije, već i drugih ljudi - ističe selektor Đorđević za "Mozzartsport".

On je dodao da zna koliko je važan Kup.


- Treba da iskoristimo maksimum iz ovog takmičenja, da igrači izvuku velika iskustva i shvate šta znači jedan posed, jedna lopta, šut, greška, skok... Tako se pobeđuju velike utakmice, a to je ono što stalno želimo da objasnimo igračima sa kojima radimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading