KRSTIĆ RAZBESNEO "GROBARE": Ne bih svirao faul na 0,2 do kraja

Autor:

Sport

19.02.2019

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji centar Partizana i reprezentacije Srbije Nenad Krstić kaže za Meridian Sporta da je očekivao da crno-beli osvoje Kup Radivoja Korača, ali i da lično ne bi svirao faul Berona nad Lendejlom u poslednjoj sekundi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nenad Krstić

- Drago mi je što je jedan tim kao što je Partizan, koji je imao mnogo problema prethodnih godina, osvojio Kup dve godine u nizu. Drago mi je i zbog predsednika Partizana (Ostoje Mijailovića) kojeg sam lično upoznao i vidim sa koliko emocija i ambicija ulazi u sve. Drago mi je i zbog igrača, ljudi u klubu - kaže Krstić u intervjuu za Meridian Sport i dodaje:

- Pratio sam malo putem interneta, video sam na kraju šta se desilo. Za nas sa strane je uvek zanimljvo da se reši u poslednjim sekundama. Očekivao sam da Partizan osvoji ovaj trofej. Zvezda je bila malo oslabljena, biće tu još dosta borbe.

Na 0,2 sekunde do kraja Beron je faulirao Lendejla, a Australijanac je bio hladnokrvan i doneo je Partizanu trofej sa penala. 


- Lično, mislim da se to ne svira. Imao sam sličnu situaciju u finalu turskog plej-ofa, to mi je maltene bila i poslednja utakmica u karijeri, pretposlednja. Sudili su mi faul na dve sekunde do kraja, a onda na meni nisu svirali faul u poslednjoj sekundi. Smatram da treba pustiti to u produžetku da se reši, velik ulog, poslednja sekunda finala… Jeste definitivno bio faul, videlo se i na usporenom snimku, ali opet s druge strane, to se ne sudi, iz nekog igračkog ugla… Drago mi je da je suđeno i da je Partizan osvojio, ali iskren da budem, razmišljam ovako kako sam rekao.

- Ne ulazim u te odluke, verovatno je to predsednik Zvezde odlučio i imao je svoje razloge, ali treba biti sportista do kraja, treba čestitati, pa kasnije videti šta i kako - kaže Krstić za Meridian Sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading