Bogdanov rekord karijere u nesrećnom porazu Kingsa!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

28.02.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović sa 28 poena u porazu Sakramenta od Milvokija posle produžetka 141:140 ostvario je lični rekord u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Raspucan... Bogdan Bogdanović

Za čak 43 minuta šutirao je 10/22 (trojke 5/8), uz po osam skokova i asistencija, kao i dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Kingsi su bili blizu da naprave preokret i nadoknade 13 razlike zaostatka iz četvrte deonice, Erik Bledso je Bakse odveo u produžetak, a onda je odlučio Malmolm Brogdon trojkom 16 sekundi pre kraja za +4, napad pre nego što je Bogdanović pogodio dva od tri slobodna bacanja.


Pored bivšeg šutera Partizana i Fenerbahčea istakao se Badi Hild sa 32 poena, a kod Milvokija Bledso je dao 26, a Brogdon 25.

Nemanja Bjelica odlukom trenera Dejvida Jegera ponovo nije dobio šansu, treći put na poslednja četiri meča.

Sakramento je sa skorom 31-30 sada na tri pobede manje od Los Anđeles Klipersa, odnosno zone za plej-of, uz dve utakmice manje.



Ništa manje zanimljiv duel odigran je u Majamiju koji je srušio šampiona Golden Stejt "ludom" trojkom Dvejna Vejda za 126:125.

Vejd je uz zvuk sirene i to posle rampe Džordana Bela, sa jedne noge, pogodio i doneo veliko slavlje u celoj dvorani.

Meč je završio sa 25 poena, dva manje od saigrača Gorana Dragića, dok su na drugoj strani Kevin Durent i Klej Tompson postigli 36, odnosno 29.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading