Tomić pred Partizan: Bez kalkulacija

Autor: Tanjug, Republika

Sport

02.03.2019

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da je ekipa spremna za derbi 20. kola ABA lige protiv Partizana i da će ući u meč bez kalkulacija.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Derbi je kao što sam uvek govorio specifična utakmica, utakmica o kojoj se priča danima pre nego što počne. Mi znamo koji je naš cilj u ovom meču, znamo koliko je ova utakmica važna i za naše navijače i za nas. Kod nas nema kalkulacija, ni 0,0000 posto. Prvi smo na tabeli, obezbedili smo prednost domaćeg terena pred plej-of, za to smo se borili od oktobra meseca, ali ćemo se boriti na ovoj utakmici kao da ništa nismo osigurali ili obezbedili, rekao je Tomić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, potrebno je da ekipa odigra borbeno, čvrsto, ali sa puno pameti, u oba pravca.


- Imaćemo halu u kojoj će biti naši navijači i želimo da iskoristimo tu ogromnu energiju sa tribina, ali moramo da je iskoristimo pametno i da budemo skoncentrisani na stvari koje smo se dogovorili pre utakmice. Bićemo kompletni, pauza nam je dobrodošla, tu je i Kej-Si Rivers, koji se imao vremena i dobro se uklopio u hemiju ekipe, poručio je Tomić.
RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Sada su u istom timu... Branko Lazić i Kej Si Rivers

Zvezda je nedavno izgubila od Partizana u finalu Kupa Koraća, bez Riversa, a Amerikanac jedva čeka debi u crveno-belom dresu.


- Važno je da uđemo čvrsto u utakmicu i iskoristimo energiju koju će nam dati naši navijači. Derbi je takva utakmica da je uvek uzbudljivo i neizvesno, tako je svuda, ali navijači Crvene zvezde pred kojima sam igrao i ranije, su definitivno naš šesti igrač i to treba da iskoristimo kao dodatno motivaciju', rekao je Rivers.

Utakmica između Zvezde i Partizana igra se sutra od 18 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading