Marinković prozvao "delije": Nije tragedija

Autor:

Sport

03.03.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Partizana Vanja Marinković opisao je poslednje četiri sekunde "večitog" derbija.

RepublikaFoto: Starsport
Vanja Marinković

Nakon što je Kej Si Rivers neočekivano promašio oba slobodna bacanja, lopta je pala u ruke Marinkoviću koji je dobio šansu da donese pobedu Partizanu, ili bar produžetak.

On je pretrčao ceo teren, svi su očekivali da šutira trojku, ali je krenuo na koš i kasno izbacio loptu, pa je Zvezda pobedila 70:68.

- Uhvatio sam je na kraju terena, išao sam pun sprint. U tom momentu sve se otvorilo. I da sam skočio baci bih neku ciglu. Šta bi bilo, kad bi bilo. Nikakva tragedija. Zamalo - rekao je Marinković. 

U hali "Aleksandar Nikolić" je bilo nešto preko 5.500 gledalaca, a izostala je i "užarena" navijačka atmosfera. 

- I nije bila nešto. Ja sam očekivao da će biti strašnije i gore po nas. Ne bih komentarisao, to su njihovi navijači. Neka njima bude žao što nije bila puna hala. Za razliku od naše koja je puna. 

Partizan u poslednja dva kola ABA lige igra sa Igokeom (9. mart) i FMP (16. mart). U plej-of će verovatno kao četvrti, što znači najmanje još dva "večita" derbija na Jadranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading