Poznati termini za plej-of ABA lige

Autor:

Sport

06.03.2019

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici klubova koji su izborili plasman u plej-of ABA lige i Igor Dodik, predsednik takmičenja, sastali su se u Beogradu, gde su odlučili koji će biti termini utakmica u doigravanju.

Foto: Starsport
Andrea Trinkijeri i Milan Tomić

Poznata su sva četiri učesnika završnice najjačeg regionalnog takmičenja - Crvena zvezda, Partizan, Budućnost i Cedevita. Prve utakmice polufinala biće odigrane 23. i 25. marta, revanši 30. i 31. marta, dok će potencijalna treća utakmica biti odigrana 6. i 7. aprila. 

Najbolji strelac ABA lige je Dragan Apić sa 21,3 poena po meču, doskorašnji košarkaš FMP-a, koji je nedavno prešao u rusku Lokomotivu.

Finalne utakmice zakazane su za 12, 14, 17, 19. i 22. april, a igraće se na tri pobede. Do završetka regularne sezone ostala su još dva kola, a kako sada stvari stoje u polufinalu će se sastati večiti rivali Crvena zvezda i Partizan, odnosno Cedevita i Budućnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading