Trinkijeri ima "naslednika" u svojim redovima!

Autor:

Sport

09.03.2019

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazak Andree Trinkijerija i Vlade Šćepanovića u Partizan preokrenuo je sezonu crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Šćepanović je ljubimac navijača Partizana još iz vremena kada je igrao za crno-bele, a kako je sam rekao kruna karijere bio bi njegov samostalni angažman na klupi kluba iz Humske.

- Želim da učim i to i radim uz Andreu Trinkijerija. On ima košarku u malom prstu i trenutno je među četiri najbolja trenera u Evropi. Svaki dan se trudim da upijam neke stvari koje nisam mogao kao igrač. Mnogo sam napredovao uz njega. Svako ko se bavi ovim poslom želi da bude trener Partizana. Meni bi kruna karijere bila da samostalno vodim crno-bele. Uvek imam ambicije za nešto više. Ne bih ni ulazio u trenerski posao da ne želim da napredujem- rekao je Šćepanović za "Informer".

Partizan je napravio iskorak u odnosu na prethodnu sezonu i protiv Crvene zvezde boriće se za plasman u finale ABA lige.

– Svaki klub je imao padove, pa tako i Partizan. U jednom periodu su cvetale ruže, pa se situacija promenila. Srećom, uspeli smo da izađemo iz krize. Sada je situacija mnogo bolja, ali mora još dosta da se radi. U odnosu na prošlu godinu otišli smo korak dalje i plasirali se među četiri u ABA ligi. Verujem da ćemo se u polufinalu sad sastati sa Crvenom zvezdom, iako sam priželjkivao da se sastanemo u finalu. Normalno da imamo ambicije da osvojimo regionalno takmičenje- rekao je Šćepanović.

Šćepanović je rekao i da je Kup Radivoja Koraća osvojen bez ijedne mrlje.

– Partizan je zasluženo osvojio Kup. Bilo je veoma napeto u poslednjim sekundama i stresno, ali to je lepota košarke i večitog derbija. Smatram da da smo čisto sportski došli do trofeja, bez ijedne mrlje, zaključio je Šćepanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading