Bjelica sa dabl-dablom pogurao Kingse do nove pobede!

Autor:

Sport

09.03.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramento Kingsa savladali su Njujork Nikse na gostovanju rezultatom 102:94, a Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović imali su zapažen učinak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Niksi su kontrolisali rezultat tokom prvog poluvremena, kada su imali i 15 poena prednosti u nekoliko navrata, ali su Kingsi uspeli da se vrate. Tokom treće deonice gostujući tim je stigao do dvocifrene prednosti koju je do kraja uspeo da zadrži i privede meč kraju.

 

Najbolji u trijumfu Kingsa bio je Dieron Foks sa 30 poena i osam skokova, dok je Badi Hild dodao 19 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je za 29 poena imao učinak od 13 poena, 10 skokova i dve asistencije, dok je Bogdan Bogdanović upisao devet poena, četiri skoka i tri asistencije za minut više na parketu.

Kod Niksa istakao se Denis Smit Džunior sa 18 poena, dok je Deandre Džordan uz 14 poena imao čak 15 skokova. Kingsi sada imaju učinak od 33 pobede i 32 poraza, dok je skor Niksa 13-53.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading