Nervozni igrači, nervozan Trinkijeri: Italijan besan posle poraza u Železniku!

Autor:

Sport

16.03.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije bio raspoložen posle poraza od FMP u Železniku u poslednjoj utakmici ligaškog dela takmičenja. Svojim košarkašima je zamerio sve, a posebno Gagiću.

RepublikaFoto: Starsport
Trinkijeri pobesneo

Crno-beli su izgubili 73:72 i u plej-of ulaze sa četvrte pozicije, odnosno u polufinalu će se sastati sa Crvenom zvezdom.

- Čestitam FMP na pobedi. Oni su mladi tim Zvezde i to sve govori. Igrali su vrhunsku utakmicu i na kraju dobili. Nema tu mnogo priče. Mi smo nismo pogađali otvorene šuteve i to je uticalo na rezultat-rekao je Trinkijeri.

Nije imao čime da bude zadovoljan Trinkijeri, imao je šta da zameri svojim izabranicima.

- Šta zameram mojim igračima? "Nismo ništa pogodili, mogli smo bolje u odbrani, bolje u skoku, sa više koncentracije... Sve- rekao je Italijan.

RepublikaFoto: Starsport

Italijanski trener prokomentarisao je i isključenje Đorđa Gagića, koji je u finišu prvog poluvremena jurio po terenu igrača FMP Aleksandra Bursaća.

- Prvokoacije su deo našeg posla. Mislim i na najgoru provokaciju, ali profesionalni sportista mora da ostane sa glavom u utakmici. Nije lako, pogotovo kada je teška i pokvarena provokacija, ali to je profesionalni sport- rekao je Trinkijeri.

Na pitanje jednog od novinara zašto su igrači Partizana bili nervozni Trinkijeri je bio oštar.

- Nemam pojma. Šta me pitaš, budi ozbiljan, molim te? Da li si gledao utakmicu ili si kasnio? Svaka čast- zaključio je Trinkijeri.

U drugom polufinalnom  meču ABA lige sastaće se Cedevita i Budućnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading