Cela Srbija gleda "večiti" derbi: Zvezda vs. Partizan na dve televizije!

Autor:

Sport

20.03.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrojavamo dane do početka košarkaškog plej-ofa. Odmah na startu, poslastica... Polufinalna serija počinje ove subote od 19 časova, prvom utakmicom između Crvene zvezde i Partizana u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa poslednjeg meča Zvezda - Partizan

Crvena zvezda je potvrdila da na tribinama neće biti nijednog navijača Partizana, najavila je da će hala biti ''obojena u crveno'', kao i da je veliko interesovanje pristalica crveno-belih za ovu utakmicu.

A svi oni koji ne budu bili u mogućnosti da svoj tim bodre sa tribina, moći će ovaj dvoboj da prate u TV prenosu i da biraju na kojoj TV stanici će to da učine.

Kako smo već navikli, TV Arena Sport će i ovoga puta direktno prenositi meč, uz 15-minutni program iz studija kao najavu ovog meča, a druga opcija za gledaoce je O2 TV koja je danas takođe potvrdila da će od 19 časova u subotu emitovati direktan prenos polufinalnog duela Zvezde i Partzana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading