Veličković pred Zvezdu: Ne leti glava posle prve utakmice!

Autor:

Sport

22.03.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pred okršaj sa Crvenom zvezdom u polufinalu ABA lige razmišljaju isključivo u prvom meču, a kako je rekao kapiten Partizana, Novica Veličkovićse ne vraćaju se na finale Kupa Radivoja Koraća koje su prošlog meseca osvojili.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten Partizana

Zahuktava se trka za regionalnog šampiona, Crvena zvezda u subotu dočekuje Partizan, a Veličković ističe da će crno-beli uz maksimalnu borbu pokušati da dođu do pobede protiv večitog rivala.

- Moraš da se spremaš samo za prvu, a o ovoj drugoj ne razmišljaš uopšte. Ima sedam dana pauze. Spremamo se samo za prvu. Ne ide glava nikome posle prve utakmice - naveo je Veličković uoči duela protiv Crvene zvezde, a onda se osvrnuo i na duel u Nišu pre više od mesec dana koji su crno-beli u neizvesnom finišu rešili u svoju korist.

- Veruj mi da nismo ni spomenili utakmicu u Nišu, mi igrači među sobom. To je ostalo iza. To je bila borba za trofej, to nema veze sa ovim. Pokazalo nam je to da možemo - rekao je Veličković.

Duel između Zvezde i Partizana igra se u subotu sa početkom od 19 sati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading