TRINKIJERI ZNAO DA ĆE GA UBITI ČOVIĆ

Autor:

Sport

25.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji košarke imali su priliku u subotu da uživaju u spektakularnom derbiju između Crvene zvezde i Partizana u okviru prvog polufinalnog susreta ABA lige. Prava NBA utakmica viđena je u hali Pionir, u kojoj su kao pobednici izašli crveno-beli trijumfom 106:101 posle produžetaka i tako došli na korak od plasmana u finale regionalnog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Poslušao Trinkijerija... Filip Čović

Fantastičnu predstavu u dvorani Pionir obeležio je odličnom igrom u presudnim momentima plejmejker srpskog šampiona Filip Čović (29), koji je utakmicu završio sa 16 poena i devet asistencija. Trener Partizana Andrea Trinkijeri (50) kao da je slutio ko će mu doći glave pošto je u najavi meča apostrofirao baš Čovića kao igrača od koga je najviše strahovao.

ČOVEK ODLUKE

- Njihov "gejmčendžer" je Filip Čović, uvek je spreman da uđe i promeni tok utakmice. Šta ćeš bolje od drugog plejmejkera - izjavio je Trinkijeri proročki pre meča, a Čović mu se nakon sjajne partije zahvalio na rečima.

- Video sam njegovu izjavu u kojoj je najavio da sam igrač koji menja ishod utakmice. Hvala mu. Danas se tako zadesilo i, hvala bogu, na tome i dodao:

- Teška je bila i iscrpljujuća utakmica. Energija, želja i volja ne smeju da manjkaju u ovakvim mečevima. Moramo odmah da zaboravimo ovaj meč i spremimo se za sledeći.

BERONOV PRODUŽETAK

Bili Beron (28) bio je najefikasniji akter meča sa 23 postignuta poena, od kojih je devet ubacio u produžetku. On je istakao posle utakmice da je sve plod velikog rada, ali i da su "Delije" dosta doprinele njegovoj sjajnoj partiji.

Čović: Dobili smo zahvaljujući volji, želji i energiji

- Vežbamo za ovakve situacije. Saigrači su mi omogućili, verovali su u mene, ja sam uzvratio. Kada sam čuo skandiranje navijača, naježio sam se - rekao je bek tima sa Malog Kalemegdana koji će u drugom susretu u subotu (19.00) igrati pred gostujućim navijačima.

ABA LIGA PLEJ-OF
Polufinale (do dve pobede)

subota

Crvena zvezda - Partizan 106:101

ponedeljak

Cedevita - Budućnost 19.00

30. mart

Partizan - Crvena zvezda 19.00

31. mart

Budućnost - Cedevita 19.00

EVENTUALNE MAJSTORICE

6. april

Crvena zvezda - Partizan 20.00

7. april

Cedevita - Budućnost 19.00

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading