Posle ovih reči Jokić će dobro razmisliti da li će zaigrati za reprezentaciju!

Autor:

Sport

26.03.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike NBA zvezde Kevin Garnet i Dvejn Vejd smatraju da je igranje za nacionalni tim najbolja priprema za sezonu. Ako realno gledamo, na okupu su najbolji pojedinci jedne države koji igraju na različitim stranama sveta, neprocenjivo iskustvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola, čekamo te...

- Razmisli malo o tome... Treba da treniraš tokom leta, da se spremaš za sledeću sezonu. Ne možeš da nađeš bolje sparing partnere od onih koji se sa tobom nalaze na spisku reprezentativaca. Tu su najbolji od najboljih - rekao je Kevin Garnet.

Na to se nadovezao i Dvejn Vejd.

- Naši treninzi... Nema ništa teže nego postići koš na pripremama reprezentacije za Olimpijske igre... Imaš mlade, imaš iskusne, ta mešavina je uvek bila fenomenalna - istakao je Vejd.

Reprezentativno iskustvo je posebna stavka u karijeri jednog sportiste, ako ovakvo mišljenje imaju iskusniji od Nikole Jokića, ne sumnjamo da će i as Denvera doneti pravu odluku i ponovo obući dres reprezentacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading