Pavlović veruje u Partizan: Mogu do finala - Lakše je bilo igrati

Autor:

Sport

27.03.2019

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Pavlović, cele sezone prati Partizan iz prvih redova "Pionira" i svaku utakmicu proživljava veoma emotivno, pa ništa drugačija situacija nije ni u polufinalnoj seriji.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

- Lakše mi je bilo da igram. Utakmica je bila fenomenalna. Odavno nisam gledao bolji derbi. Stvarno mi je žao što je Partizan izgubio, ali naravno još ništa nije gotovo. Verujem da ako crno-beli odigraju na nivou, mogu da uđu u finale - kazao je za Novosti Pavlović.

Prvi meč polufinala plej-ofa Zvezda je na domaćem terenu pobedila posle dodatnih pet minuta (106:101), a Pavlović je  gledao preko TV ekrana. Kaže da će u drugoj utakmici koja je na programu u subotu (19.00) odbrana će biti ključna.

- U velikim utakmicama presudna je igra u defanzivi. Ali protiv ovakve Zvezde mora i napad da bude na visokom nivou, kao što je bio u prvom polufinalnom susretu.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Crno-beli u narednom meču moraju da pobede, ako žele da nastave plovidbu Jadranom.

- Nema nikakvog pritiska, svi znaju da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta. I to može da bude samo plus za Partizan, a nikakvo opterećenje. Zajedno su tim. Uvek neko drugi od igrača može da iskoči. Što više igraju kao ekipa, to su veće šanse za pobedu. To su pokazali u prethodna tri derbija koja su odlučena na jednu loptu. Ne treba stavljati na momke nikakav pritisak. Na kraju dana, ovo je ipak, samo košarka koju svi vole da igraju na terenu - završio je Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading