TOMIĆ: Ispustili prednost u zadnja dva minuta ;ŠĆEPANOVIĆ: Ko bude mirniji pobeđuje

Autor:

Sport

30.03.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana došli su do izjednačenja u polufinalnoj seriji savladavši Crvenu zvezdu pred svojim navijačima rezultatom 70:67.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Svoje viđenje utakmice dali su i treneri Crvene zvezde i Partizana, tačnije glavni trener Zvezde Milan Tomić i asistent Andree Trinkijerija i nekadašnji kapiten Partizana, Vlado Šćepanović.

- Analiza... Analiza odmah posle meča, pošto već tražite... Meč su rešila dva defanzivna skoka i neka promašena bacanja, mada mislim da su njihova dva ofanzivna skoka rešila meč Imali smo dobijenu utakmicu u zadnja dva minuta, ali smo ispustili prednost. Poremetio nas je izlazak Perperoglua jer je bio u ritmu. Da je bio na terenu mozda bi bila i bolja situacija - kratak je bio Tomić.

RepublikaFoto: Starsport
Detalji sa derbija

Vlado Šćepanović je istakao da nema previše iznenađenja i previše mudrovanja kao i da su iz tabora crno belih ovako nešto očekivali.

- Niko nije očekivao lak meč, još posle prvog meča u kom smo igrali produžetak složili smo se da će biti teže, sa manje postignutih poena i bili smo u pravu. Kada nemate pravo na kiks, kada je nokaut sistem morate tako, videlo se da je ruka stegnuta, svi ti promašeni šutevi, bacanja... Možemo da očekujemo novi težak meč, znamo se odlično, nema iznenađenja, taktika ne znači previše, ko bude mirniji i mentalno se bolje pripremi imaće veće šanse - poručio je Vlado Šćepanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading