Kej Si Rivers ZNA šta će presuditi u majstorici

Autor: Tanjug, Republika

Sport

31.03.2019

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Crvene zvezde Kej Si Rivers istakao je njegov tim u porazu od Partizana (70:67) u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige izgubio koncentraciju u neizvesnoj završnici.

RepublikaFoto: Starsport
Kej Si Rivers i Majkl Odžu u dogovoru sa Milanom Tomićem

- Imali smo kontrolu, ali smo izgubili koncentraciju pri kraju utakmice. Preostaje nam da se spremimo za sledeću subotu - rekao je Rivers novinarima sinoć posle meča.

Crveno-beli imali su loš procenat ubačenih slobodnih bacanja, a Rivers je istakao da se takve stvari dešavanu.


- Dešava se, sve je to deo igre. Oni su pogađaali, mi nismo. Bilo je malo koševa. Košarka je igra grešaka. Njima je išlo od ruke, nama nije, i to je to - rekao je Rivers.

Zvezdin bek ocenio je i da domaći teren u odlučujućoj utakmici neće biti velika prednost za njegov tim.

Rivers je sinoć postigao samo šest poena

- Sledeću igramo pred našim navijačima, ali delimo svlačionicu, šutiramo na iste koševe. Neće to biti neka prevelika prednost. Nama preostaje da promenimo pristup i da shvatimo šta moramo da uradimo kako bismo bili spremni. Očekujem utakmicu kao i prethodne dve. Ko bude imao više energije, taj će pobediti - zaključio je Rivers.


Treća odlučujuća utakmica za ulazak u finale ABA lige između Crvene zvezde i Partizana igra se sledeće subote, 6. aprila. 

Za mesto drugog finaliste bore se podgorička Budućnost i zagrebačka Cedevita.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading