Bogdan najefikasniji od Srba: Bobi minimalno u igri

Autor:

Sport

05.04.2019

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri predstavnika Srbije u NBA ligi bila su na parketu prethodne noći. Filadelfija Bobana Marjanovića izgubila je od Milvokija (128:122), dok je Sakramento Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice bio bolji od Klivlenda 117:104.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sakramento Kings

Bobi na ovom meču nije igrao mnogo. Na terenu je proveo samo tri minuta i uspeo da postigne dva poena. Marjanović nije dobio veću šansu jer je Bruk Lopez tip igrača koji ne leži Srbinu.

U centru pažnje na ovom susretu bio je Janis Adetokumbo! Grk je igrao u velikom stilu. Postigao je 45 poena uz 13 skokova i šest asistencija. Niko nije mogao da zaustavi "Grčko čudovište". I na ovom susretu sjajni as istakao je kandidaturu za MVP priznanje.

U poraženoj ekipi Embid je upisao 34 poena.

Sakramento i Klivlend odigrali su meč bez rezultatskog značaja, a dobar utisak ostavili su Bogdanović i Bjelica, a ekipa našeg tandema je upisala pobedu - 117:104.

Bogdan nije bio u startnoj postavi, a za 28 minuta postigao je 18 poena uz četiri skoka, pet asistencija i ukradenu loptu, dok je Bjelica kao starter upisao 10 poena uz dva skoka.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Badi Hild sa 23 poena, 15 je dodao Diaron Foks, a 15 Marvin Begli. Kavse je predvodio Džordan Klarkson sa 22 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading