Košarka izaziva nervozu više od fudbala - Zato Sava preporučuje...

Autor:

Sport

06.04.2019

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević izašao je pred novinare u najavi sutrašnje utakmice 30. kola Superlige protiv Vojvodine, ali nije moglo i bez pitanja o večerašnjem košarkaškom derbiju, u majstorici polufinalne serije ABA lige, između Crvene zvezde i Partizana (18 časova).

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Iako, naravno, svim srcem podržava ekipu Andree Trinkijerija, Milošević je priznao da neće moći da gleda celu utakmicu.

- Gledaću samo poslednja dva minuta, jer kad gledam košarku, nerviram se mnogo više nego kad gledam fudbal, a sad ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram. Prosto, neću moći da gledam tu celu utakmicu. I prošlu sam gledao samo poslednji minut - otkrio je Milošević.

Crvenu zvezdu smatra blagim favoritom večeras, ali bez obzira na ishod, primećuje veliki uspon Partizana koji bi tek sledeće sezone mogao da dođe do punog izražaja.


- Zvezda je u blagoj prednosti, ali to je derbi i to je vrsta pritiska, sa druge strane, mnogo mi se dopada u kom pravcu ide Partizan. Ako to ne bude ove godine, biće sledeće mnogo više. Možda blaga prednost Zvezdi, ali ona je neznatna - zaključio je Milošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading