Jokić nas nije izneverio...

Autor:

Sport

06.04.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera su posle šest godina najbolji u svojoj diviziji, a srpski centar Nikola Jokić je ponovo prikazao blistavu partiju. Trener Nagetsa nije štedeo reči za srpskog asa koji je predvodio ekipu do ovog sjajnog uspeha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić ima puno poverenje Malouna

Malo je nedostajalo za novi tripl-dabl, ali i bez toga, uspeo je da ostvari odličan učinak od 22 poena, 13 skokova i devet asistencija u pobedi nad Portlandom od 119:110.

Jokić je bio možda i igrač odluke u poslednjoj četvrtini u kojoj je postigao ukupno deset poena. Preuzeo je odgovornost u ključnim momentima i to se posebno dopalo treneru Majklu Malounu.

- Ti minutu u poslednjoj četvrtini bili su idelani za našeg najboljeg košarkaša da nas ponese do nove pobede. Nikola je igrač za velike utakmice i kada nam je bio najpotrebniji u meču, nije nas izneverio- rekao je Maloun.

Trener Nagetsa ima čime da bude zadovoljan ove sezone.

- To je veliki uspeh za nas. Ono što je najvažnije, mi još nismo zadovoljni. Imamo još tri utakmice do početka plej-ofa- dodao je Maloun.

Denver će u plej-of ući najmanje kao treći, a za potvrdu mesta drugog nosioca na Zapadu neophodne su im dve pobede. 

- Znamo za šta smo sposobni. Imamo još toga da naučimo, ali mislim da smo na dobrom putu. Ovo će biti prvi put u plej-ofu, ali nadam se da mnogo toga dobrog još dolazi za nas- izjavio je posle meča košarkaš Nagetsa Džamal Marej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading