NOVI HAOS U OLIMPIJAKOSU: Poslao pismo i pobegao iz kluba pred bitan meč!

Autor: Mozzartsport, Republika

Sport

13.04.2019

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od najvećih pojačanja Olimpijakosa prošlog leta - Aksel Tupan, neočekivano je napustio Pirej pred utakmicu protiv PAOK-a.

RepublikaFoto: Ap photo

Kako javljaju tamošnji mediji, a prenosi "Eurohoops", Francuz je rešio da godinu dana pre isteka ugovora digne sidro jer nije dobijao redovno platu. Ova vest posebno šokantno zvuči, jer se iz nje može zaključiti da pirejskim crveno-belima ne cvetaju ruže na finansijskom planu.

Francuski bek pismom je obavestio ljude iz kluba da odlazi, na šta ima apsolutno pravo, ukoliko su mu Grci zaista ostali dužni. Po sili zakona dobiće i raskid ugovora na štetu kluba. 

ksel Tupan privukao je pažnju evropske košarkaške javnosti u dresu Žalgirisa sa kojim je na beogradskom fajnal foru prošle godine osvojio treće mesto. Ove sezone ui dresu Olimpijakosa igrao je u proseku 15 minuta i beležio 5,9 poena po meču. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading