Bitadze pred Zvezdu: Navijači ne utiču na nas, moraću da odigram pametnije protiv Odža!

Autor:

Sport

14.04.2019

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" igra se druga utakmica velikog finala ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti, a pred taj duel Goga Bitadze pričao je o ključnim stvarima koje bi trebalo da reše meč.

Foto: Starsport
Bili Beron i Goga Bitadze u duelu.

- Moramo da odigramo mnogo agresivnije i disciplinovanije u drugom meču. Odbrana i fokus moraju da budu na visini na kojoj su bili većim delom prvog poluvremena. Polazim od sebe. Moram da odigram pametnije protiv Odža, koji je na startu meča dobio dva duela protiv mene, vrlo brzo me uveo u problem sa ličnim greškama. Da li možemo da napravimo brejk? Naravno da možemo. Zato smo i došli u Beograd - rekao je Bitadze.

On dodaje da se ne plaši navijača Crvene zvezde.

- Atmosfera u dvorani je zaista bila paklena u prvom meču. Očekujem istu takvu, ako ne i žešću u drugom. Međutim, navijači ne utiču na nas i pritisak sa tribina nije prouzrokovao veliki broj izguljenih lopti, veliki broj promašaja sa linije slobodnih bacanja i iz polja. Moramo da budemo fokusirani i mirni. Iz dobre odbrane, doći će i dobra igra u napadu. Nastojaćemo da u drugom meču dobijemo bitku pod košem, da zustavimo centarsku liniju Zvezde, da neutrališemo ofanzivni skok, da zaustavimo lake poene i otvorene šuteve. Sve su to, uz mnogo izgubljenih lopti, bili problemi u prvom meču - zaključio je Bizadze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading