"Ako Jokić bude igrao za Srbiju pobedićemo Amerikance!

Autor: b92, Republika

Sport

15.04.2019

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik menadžerske agencije Beobasket Miško Ražnatović je ponovo govorio o šansama da Nikola Jokić zaigra za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kako prenosi Sportska centrala, Ražnatović je održao predavanje na Ekonomskom fakultetu i rekao da postoji velika mogućnost da centar Denvera ponovo obuče dres Srbije.

- Više puta sam rekao da zaista nismo pričali o tome. Dogovor je bio da sednemo kada se završi sezona, ali njegova sezona traje duže nego što smo mislili - rekao je Ražnatović.


Kako je istakao “generalno su pozitivne vibracije“, kao i da će se Jokić odazvati pozivu selektora Aleksandra Đorđevića ukoliko se za to stvore i najmanji uslovi.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Želim da se to desi. Ako bude i malo šanse za to, to će se desiti. Ako on bude igrao, verujem da možemo da pobedimo Amerikance - naveo je Ražnatović.

Dodao je i da je Jokić u ovoj sezoni igrao i malo preko plana, kao i da je jako moguće da Nagetsi ne nastave takmičenje u plej-ofu, posle startnog poraza u seriji protiv San Antonija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading