Zvezdin mudar pristup za treći meč protiv Budućnosti

Autor:

Sport

16.04.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da očekuje drugačiju utakmicu u Podgorici u odnosu na dve iz Beograda, kada je njegov tim ubedljivo slavio (91:72 i 107:69) i još jednom poručio da ekipa ide u Crnu Goru kao da tek počinje finalna serija plej-ofa ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

- Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor, niti igraju ulogu pred ovaj treći meč. Budućnost će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom celog toka utakmice. Ponavljam, kao da je 0:0 u finalnoj seriji i tako gledamo i treći meč - rekao je Tomić za klupski sajt.

Van stroja zbog povrede je i dalje Džo Regland, dok je nastup Stratosa Perperoglua pod znakom pitanja usled povrede koju je zadobio na prethodnom meču sa Budućnosti, saopštili su crveno-beli pred večerašnji odlazak za Podgoricu.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Dobrić

Košarkaš Ognjen Dobrić očekuje težak zadatak i naglašava da Budućnost ima veliki kvalitet.

- Narednu utakmicu gledamo kao da je početak serije. Dobro smo trenirali u ova dva dana, osvežili se za naredni izazov. Tim Budućnosti svakako će drugačije izgledati u svojoj hali, pred svojim navijačima, znaju te koševe... Zato će naš pristup biti isti kao i pred prva dva meča - čvrsto, koncentrisano, držeći se plana koji nam iznese trener, ali smo te utakmice već zaboravili - zaključio je Dobrić.

Treća utakmica finala Budućnost - Crvena zvezda igra se u sredu u hali "Morača" sa početkom u 19 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading