Jokić odličan u porazu Denvera, Marjanović dominirao u Filinom brejku!

Autor:

Sport

19.04.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši San Antonija pobedili su Denver Nikole Jokića 118:108 i poveli sa 2:1 u plej-of seriji Zapadne konferencije NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Denver u problemu... Nikola Jokić

Sparsi su do novog vođstva došli zahvaljujući 36 poena Derika Vajta, dok Nagetsima nije pomogao ni odličan učinak Jokića od 22 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Srpskog centra pratili su Malik Bizli sa 20 i Pol Milsap sa 18, dok su se kod domaćina istakli još Demar Derozan sa 25 i Lamarkus Oldridž sa 18.


Novu prednost na Istoku ima i Filadelfija protiv Bruklina, pošto je vratila brejk pobedom 131:115 i to bez prve zvezde Džoela Embida zbog povrede.

Boban Marjanović ponovo je dao veliki doprinos i za 18 minuta, odnosno pre isključenja zbog šest faulova, ubacio je 14 poena, uhvatio osam lopti i jednom asistirao.

Sikserse je prevodio Ben Simons sa 31 poenom, dva manje je dao Tobajas Heris, a Džej-Džej Redik 26, dok su kod Bruklina Dianđelo Rasel i Karis Levert imali po 26 poena.

Brejk je vratio i šampion Golden Stejt u Los Anđelesu ubedljivom pobedom nad Klipersima 132:105.

Dominirao je Kevin Durent sa 44 poena, a najbolje ga je pratio Stefon Kari sa 21.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading