VRUĆ DOČEK "DELIJA" ZA BUDUĆNOST VATROMETOM PO CRNOGORCIMA!

Autor:

Sport

23.04.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaše Budućnosti pred odlučujući peti duel finala ABA lige protiv Crvene zvezde, odigran sinoć u Pioniru, dočekao je pravi vatreni doček! "Delije" su se, za razliku od specijalaca iz Podgorice koji su pljuvali, gađali, udarali i vređali igrače crveno-belih, ponašale potpuno u sportskim okvirima.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Budućnosti

Standardna je pojava u zemljama gde su navijači fanatici da se ispred hotela u kom gostuje rival organizuje grupa koja je zadužena da pravi buku i ne dozvoli igračima da imaju miran san. To je redovna pojava u Grčkoj, Turskoj i sličnim zemljama, a da i Podgoričani prođu kroz sličan dril, postarali su se Zvezdini navijači. Očekujući takav scenario, Crnogorci su u jednom elitnom hotelu na Novom Beogradu zakupili sobe na višim spratovima, ali "Delije" su znale za jadac. Spremile su vatromet, pa su udari bili taman toliko visoko da košarkaši Budućnosti nemaju mirnu noć pred utakmicu. Takođe, pevali su im na glasno kako ne bi mogli da utonu u dubok san.

Po dolasku na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", specijalan doček imao je plejmejker crnogorskog tima Nemanja Gordić, kom je jedan navijač dobacivao svašta.

- Kako je ova pi*ketina došla ovde, smrdljiva. Tebe ćemo da je*emo isto sutra, to ti najbolje znaš. Samo se smej, pi*ko, smej se, smej se, možeš da mašeš glavom - dobacivao je navijač Gordiću.

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović najavio je da zbog svega što se dešavalo u Podgorici na 4. duelu finalne serije više neće kročiti u Crnu Goru, odakle vuče poreklo po ocu.

- Zgrožen sam i ne znam da li ću ikada opet ići u Crnu Goru. Moje poreklo po ocu je tamo, ali ovo je sve odvratno - poručio je Čović.

 

Foto: Starsport

Cveće i jaka poruka za Repešu

Trener Budućnosti Jasmin Repeša dobio je poklon od navijača Crvene zvezde po dolasku u Beograd. "Delije" su hrvatskom stručnjaku na hotelsku sobu poslale buket cveća uz specijalnu poruku:

- Gospodine Repeša, kako je dobro videti vas opet...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading