(VIDEO) Ovako je Zvezda urnisala protivnike i popela se na tron!

Autor:

Sport

23.04.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da Zvezda ima strašan tim svima je bilo jasno od početka sezone, ali izgleda da je u plej-ofu tek došlo sve na svoje mesto. Crveno-beli su spektakularno odigrali majstoricu u "Pioniru". Prštale su blokade, trojke, maestralni potezi, a sada su svi na jednom mestu, pa da se podsetimo kako je tim koji predvodi Milan Tomić stigao do prestola regionalnog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-bela euforija

Na Tviter profilu ABA lige u dvominutnom videu pokazane su najbolje akcije crveno-belih u doigravanju. U prvom planu su blokade i zakucavanja Majkla Odža, trojke Berona i Perperoglua, a u majstorici finala u prvom planu bio je Boriša Simanić. 

U drugoj četvrtini je imao minijaturu od nekoliko minuta, kada je podigao Pionir na noge. Prvo trojka, onda prodor, koš i faul, pa blokada nad Erlom Klarkom,  a onda sjajan alej-up sa Filipom Čovićem. Hram srpske košarke je eksplodirao.

Pogledajte najbolje poteze košarkaša Zvezde u ovogodišnjem doigravanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading