Jokić posle istorijskog meča: Nije bilo dovoljno...

Autor:

Sport

26.04.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as, Nikola Jokić je odigrao najbolju partiju u karijeri, ali da to nije bilo dovoljno da se dođe do pobede u plej-ofu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić se ipak ne raduje

Jokićev Denver nije uspeo da izbaci San Antonio Sparse iz plej-ofa, pošto je doživeo poraz u Teksasu rezultatom 120:103.

Jokić je rekao šta misli da su bili najveći problemi za njegovu ekipu.

- Imali su nekoliko skokova u napadu, pogađali su iz drugog pokušaja. Imali su dobru energiju. Mi smo pali, a oni su to znali da iskoriste. Pogađali su sa svih pozicija, imali su samopouzdanja. Znali su da moraju da pobede, tako su i igrali- rekao je Jokić.

Srpski centar je meč završio sa 43 poena oborivši rekord Nagetsa po broju poena u plej-ofu, a istovremeno i postavivši svoj lični rekord u ligi.

- Najvažniji je tim i pobeda. Ono što možeš da uradiš da pomogneš, to moraš i da uradiš. Bila je ovo verovatno moja najbolja partija u karijeri, ali nije bila dovoljna- rekao je Jokić.

Ko će u polufinale zapadne konferencije biće poznato posle sedmog meča, koji će se odigrati u Denveru u noći između petka i subote (4.00).

- Prva mi je majstorica, verovatno će biti i teže. Možda je dobro jer igramo na našem terenu. Moramo da damo sve od sebe, da igramo fizički jako, šta god da uradimo kako bismo pobedili- zaključio je momak iz Sombora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading