Klub iz NBA lige zainteresovan za Jasikevičijusa!

Autor:

Sport

02.05.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspesi koje je Šarunas Jasikevičijus napravio sa Žalgirisom svakako su privukli pažnju ne samo najvećih klubova Evrolige, već i nekih timova iz NBA lige. ESPN piše da je Jasikevičijus interesantan Memfis Grizlijima.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Šarunas Jasikevičijus

O ovome piše poznati novinar Adrijan Vojnarovski i kaže da Memfis uskoro planira da se sastane sa Litvancem kako bi razgovarali o saradnji.

Ovo nije prvo interesovanje iz NBA lige za Jasikevičijusa, jer se već pisalo o interesovanju Klivlenda, ali i Toronta prošlog leta kada je bilo i kontakata između Šarasa i Reptorsa, ali do dogovora nije došlo.

Jasikevičijus ima 43 godine, prošle sezone je vodio Žalgiris do Fajnal fora u Beogradu, a u nedavnom intervjuu je istakao da bi voleo da radi u NBA ligi, ali da bi voleo da zadrži svoje košarkaške vrednosti u slučaju da ode preko bare.

Jasikevičijus se bavi trenerskim poslom od 2014. godine. Prve dve sezone je radio kao asistent u Žalgirisu, da bi od 2016. preuzeo palicu i samostalno seo na klupu.

Interesovanje iz NBA lige dovoljno govori o tome kako napreduje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading