Crno-bela javnost na nogama: Bartomeu progovorio o specijalnoj pozivnici, odluka pada...

Autor:

Sport

04.05.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizvesno je ko će dobiti specijalnu pozivnicu Evrolige za sledeću sezonu, a kao favoriti pominju se Alba i Partizan. Prvi čovek ovog takmičenja je govorio o dodeli "vajld-karda".

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Odmah po porazu od Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa ABA lige prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović najavio je borbu za specijanu pozivnicu. Prvi koraci su načinjeni, ali sada ostaje da se sačeka odluka Evrolige. Prvi čovek ovog takmičenja Đordi Bertomeu rekao je da se sa odlukom neće žuriti.

- Još uvek je prerano da se govori o pozivnici. Razumem da ljude interesuje to pitanje, ali nećemo odlučivati dok se ne završe sva nacionalna prvenstva. Tada ćemo imati jasniju situaciju oko specijalne pozivnice. Uputićemo je klubu u funkciji našeg strateškog interesa za dalji razvoj Evrolige - rekao je Bertomeu za "Maxbetsport".

Podsetimo, nezvanično prvi favorit za dobijanje "vajld-karda" je berlinska Alba kao finalista Evrokupa, ali Nemci bi do elitnog takmičenja mogli i kroz Bundesligu. Ako se to dogodi svoju šansu čekaju Partizan, Budućnost, Turk Telekom, klub iz Britanije, ali i Virtus Bolonja ako osvoji FIBA Ligu šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading