DULE PORUČIO ČELNICIMA PARTIZANA: Isplatite mi dug! Milom ili silom!

Autor: N1/Republika

Sport

30.08.2017

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević zatražio je od čelnika Partizana da mu isplate novčanja dugovanja iz perioda dok je vodio klub crno-bele.

RepublikaFoto: youtube.com/MIster MVP
Vujošević je ljut na čelnike Partizana

Vujošević je pušten na kućno lečenje sa VMA, gde se nalazio prethodnih dana zbog problema sa bubrezima, a naglasio je da ga niko iz Paartizana nije ni pozvao da ga pita za zdravlje.

- Baš niko. Zvali su me samo iz fudbalskog kluba Milan Obućina i Miloš Vazura, koji je ponudio pomoć. Ni ne treba da zovu, samo očekujem da se pobrinu da mi dug bude isplaćen. Milom ili silom - rekao je Vujošević.

Košarkaški klub Partizan nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji, ali je Vujošević rekao da ga to ne zanima.

- To sam zaradio pre nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nisu potrebni. Ljubav prema Partizanu nisam prodavao već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko BAT - poručio je Vujošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading