Efes PREGAZIO gradskog rivala i preuzeo prvo mesto od Fenera!

Autor: B92, Republika

Sport

04.05.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Istanbul BB na svom parketu sa više nego ubedljivih 111:74 i preuzeli prvu poziciju u košarkaškom šampionatu Turske.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Anadolu Efes je "gradski derbi" protiv Istanbula igrao bez jednog od najboljih igrača, Vasilija Micića, ali je i bez njega uspeo da zabeleži jako ubedljiv trijumf, od čak 37 razlike nad ekipom Istanbula.

 

 

Efes je imao čak sedam dvocifrenih igrača, a najefikasniji su bili američki i francuski bekovi Šejn Larkin i Rodrig Boboa koji su ubacili po 16 poena za po 10 minuta na parketu.

Izabranici Ergina Atamana su u trećoj deonici priredili pravu "kanonadu" kada su ubacili čak 41 poen, dok su igračima Istanbula dozvolili da ubace samo 10 poena u trećem desetominutnom periodu.

Što se tiče Istanbula, Tekin Ramazan i Mehmet Jamhur su ubacili po 14 poena, dok je poen manje imao nekadašnji član Cedevite, Luka Babić. Ekipa Anadolu Efesa je sada prestigla Fenerbahče na tabeli i zauzimaju prvu poziciju, pošto je Fener izgubio od Banvita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading