Medžik je bar mogao da mi kaže - "Hej, Lebrone, poljubi me u du*e!"

Autor:

Sport

05.05.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms je progovorio o momentu kada je saznao da je Medžik Džonson napustio franšizu Los Anđeles Lejkersa. "Kralju" ništa nije bilo jasno, pa je živopisno objasnio čitavu situaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Krajem regularne sezone Los Anđeles Lejkersi su ostali bez predsednika košarkaških operacija Medžika Džonsona koji je franšizu napustio zbog navodnih nesporazuma sa upravom.

Lebron Džejms kaže da nije imao ni nagoveštaj da bi Medžik mogao da ode iz Lejkersa. Kaže da je o odlasku Džonsona prvi put čuo pred meč sa Portlandom dok se istezao.

- Došao sam ovde da budem deo organizacije Lejkersa i to posle razgovora sa Medžikom. Bilo je čudno da samo reši da ode bez bilo kakvog razgovora. Nije ni rekao "Hej Lebron, poljubiš me u zadnjicu, odoh ja odavde". Bio bih sasvim zadovoljan i sa time- rekao je Lebron Džejms.

Inače interesantno je da su se navodno nekoliko dana pre Medžikove objave sastali Medžik Džonson, Lebron Džejms, njegov agent kao i generalni menadžer Lejkersa Rob Pelinka. Tada Medžik uopšte nije nagovestio Lebronu da će otići iz franšize. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading