Tompson na pragu Klipersa - Ostaje u Voriorsima samo pod jednim uslovom!

Autor: B92, Republika

Sport

07.05.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klej Tompson, košarkaš Golden Stejt Voriorsa, narednog leta biće slobodan igrač i mnoge NBA franšize želeće ga u svojim timovima.

RepublikaFoto: Ap photo
Klej Tompson i Kevin Durent

Glavnu reč imaće Voriorsi, međutim postoji mogućnost da Tompson ne potpiše za njih ukoliko ne dobije maksimalan ugovor.

- Ukoliko Voriorsi ponude Tompsonu petogodišnji ugovor vredan 190 miliona dolara, stvar je gotova, Klej ostaje u Golden Stejtu - rekao je novinar "ESPN" Adrijan Vojnarovski.

Veliko leto je ispred franšize iz Ouklenda, pošto će pored Tompsona, slobodan agent biti i Durent, i pitanje je da li će moći obojicu da zadrže. Spekulacije oko lige su da KD napušta Voriorse, ali se još ništa ne zna.

- Ako Voriorsi ponude manje od 190 miliona Tompsonu, očekujte da će pregovarati sa ostalim ekipama. I tu ne mislim na Lejkerse, već na Kliperse - dodao je Vojnarovski.

Los Anđeles Klipersi najprijantnije su iznenađenje ove sezone, imaju prostora u "seleri kepu" i odlično su vođena franšiza. Zbog toga će sigurno biti primamljiva destinacija za mnoge košarkaše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading