Partizan dobio ozbiljnu konkurenciji u borbi za Evroligu!

Autor:

Sport

09.05.2019

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana dobili su ozbiljnu konkurenciju oko dobijanja specijalne pozivinice Evrolige za nastup u elitnom takmičenju naredne sezone. Nakon Albe, pojavila su se još tri tima koja čekaju velike vesti

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Nema više dileme da je Partizan jedan od kandidata da naredne sezone "preko veze" učestvuje u elitnom košarkaškom takmičenju, ali naravno, nisu jedini.

Pored crno-belih pozivu se nadaju i dva člana VTB lige, Himki i Nižni Novgorod koji i dalje čekaju rasplet u svom šampionatu, ali ukoliko ne ostvare plasman putem prvenstva imaju i opciju B. 

Takođe, pozivu se nada i berlinska Alba koja je igrala finale Evrokupa gde je poražena od Valensije, a jedan od kandidata je i podgorička Budućnost. U Crnoj Gori veruju da bi ABA liga mogla da dobije drugo mesto pa bi onda logično rešenje bilo da poraženi u finalu igra Evroligu naredne sezone.

Konkurencija je jaka, ali videćemo konačnu odluku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading