Bogdan o Jokićevom i Bobijevom igranju za reprezentaciju!

Autor:

Sport

13.05.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović vratio se u Beograd posle naporne sezone u NBA ligi, gde nije uspeo da se sa Sakramento Kingsima nađe u plej-ofu NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Za razliku od Bogdanovića i njegovog saigrača Nemanje Bjelice, koji će izvesno biti na spisku selektora Aleksandra Đorđevića na predstojećem Svetskom prvenstvu, velika se polemika vodi u vezi sa nastupom Nikole Jokića, a svoj stav o tome izneli su bivši plejmejker Partizana i Fenerbahčea i Miloš Teodosić.

- Pričali smo sa njima dvojicom o Svetskom prvenstvu, na njima je da odluče - rekli su Bogdanović i Teodosić.

O nastupu dvojice košarkaša u završnici plej-pfa NBA lige Bogdanović je imao zanimljivu opasku.

- S obzirom na to da su Nikola i Boban ispali istog dana znači da smo tim (smeh). Obe ekipe su ispale na neki čudan način. Jokić ima neku veću i ozbiljniju ulogu, ali nažalost nije imao saigrače oko sebe da ga isprate. Svih tih 14 utakmica je odigrao izvanredno. Kako se približavao plej-of Bobi nije imao toliku ulogu i ne treba baš mnogo komentarisati - rekao je Bogdanović, a saglasan je bio i Teodosić:

- Slažem se sa Bogdanom. Treba da budemo ponosni na činjenicu da smo imali dvojicu Srba posle duže godina u završnici plej-ofa. Jokić je obe serije odigrao sjajno, jako mi je žao zbog njega. Bobi nije dobio minutažu kakvu treba i kakvu zaslužuje, jer sam siguran da bi igrama pomogao ekipi. Ne kažem da bi pobedili, ali siguran sam da bi im pomogao. Opet napominjem treba da budemo ponosni na njih dvojicu - rekao je Teodosić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading