Gudurić neutešan: Mnogo sam tužan, nismo zaslužili...

Autor:

Sport

18.05.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Fenerbahčea doživeli su debakl porazom u polufinalu Evrolige od Anadolu Efesa sa 92:73. Srpski reprezentativac Marko Gudurić je priznao tešku istinu da nisu moglu da pariraju motivisanom Efesu, ali naglasio kako se ekipa istrošila i da pod hitno moraju da konsoliduju svoje snage.

RepublikaFoto: Starsport
Gudurić razočaran

- Žao mi je zbog mene i mojih saigrača, zato što nismo bili na naših 100 odsto kada je bilo najvažnije - rekao je Gudurić.

Kako da se ekipa oporavi od debakla protiv Efesa?

- Ne znam. Teško je vratiti se kada se izgubi tako važna utakmica. Posebno na mentalnom planu. U isto vreme imamo još jedno takmičenje da igramo. I da ga osvojimo. Probaćemo da napredujemo i naučimo nešto. I da ostanemo pozitivni. Nije lako osvojiti Evroligu. Mnogi moji saigrači to znaju bolje od mene. Moramo da nastavimo da radimo vredno i da budemo spremni za sledeću šansu - nastavio je Srbin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Nikola Kalinić je meč protiv Efesa nazvao katastrofom dok je Nikolas Slukas rekao da njegov tim nije zaslužio finale.

- Naravno da nismo zaslužili. Ako pogledate meč. Stvarno sam mnogo tužan zato što mislim da smo odradili dobar posao ove sezone. Ali, tako je kako je. Ne bih rekao da je katastrofa, nije lako biti na Fajnal foru pet godina zaredom. Treba i to ceniti, ali najvažnije je da naučimo iz naših grešaka. Da napredujemo - dodao je Gudurić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading