Mornari koji ostaju

Autor:

Sport

21.05.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalna serija plej-ofa počinje u 20 časova i 30 minuta, a navijači Mornara već imaju mnogo razloga za slavlje, jer su paraf na nove dvogodišnje ugovore stavili Uroš Luković, Nemanja Vranješ i Vukota Pavić.

RepublikaFoto: twitter.com/Reprezentacija ME
Uroš Luković

Barani su odmah posle treće odlučujuće utakmice polufinalne serije u kojoj su slavili protiv Sutjeske, naglasili da se ne odriču titule i da će se boriti do poslednjih atoma snage, iako su ulogu favorita prepustili ekipi Budućnosti.

Čelnici kluba, naravno svesni su da Mornar očekuje jako težak posao, ali kako i dolikuju vrhunskim profesionalcima što Đorđije i Mihailo Pavićević jesu, uporedu sa borbom za odbranu trona, počelo je stvaranje tima za narednu sezonu, a svima koji vole Mornar je laknulo kada su saznali da su Vranješ, Luković i Pavić odlučili da produže saradnju sa još uvek ektuelnim šampionom Crne Gore.

Prema informacijama koje smo dobili iz Bara, većina igrača koja se borila i izborila za plasman u veliko finale će ostati u timu, a u planu su dva ili tri izuzetno kvalitetna pojačanja. Pregovori su uveliko u toku, ali se imena naravno skrivaju, kako se planirani poslovi ne bi izjalovili.

Mornar se ne odriče od borbe za titulu, a sudeći po aktivnostima i pre kraja sezone, Barani su odlučni u nameri da formiraju tim koji je prošle sezone osvojio titulu, igrao u finalu Kupa, polufinalu ABA lige i koji je izborio mesto u Evrokupu.

Vranješ, Luković i Pavić su garancija da će tako i biti. Izvesno je da će dres Mornara i naredne sezone nositi Strahinja Mižović, Nikola Rebić, Radoje Vujošević, Marko Mugoša, Marko Mijović, Ivan Jelenić, a uskoro se očekuju i pojačanja koja će kvalitet ekipe podići na daleko viši nivo. Do tada, Barani će se kao što su i obećali do poslednjeg atoma snage boriti za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading