Meloun nije zadovoljan!

Autor:

Sport

21.05.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun je sumirao proteklu sezonu, jednu od najuspešnijih u skorijoj istoriji ekipe, ali ono što je začuđujuće je to da strateg tima iz Kolorada nije zadovoljan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Meloun

Prošle sezone Nagetsi su "za dlaku" ostali bez plej-ofa, a početkom ove kritičari su se pitali da li su napravili dovoljan pomak da uđu u doigravanje, međutim Nagetsi su napravili podvig i plasirali se u plej-of.

- Mislim da smo poslali veoma glasnu poruku. Tokom cele sezone ljudi su se pitali u vezi nas... Rekao bih da smo odgovorili na sva pitanja oko našeg tima na najbolji mogući način- bio je jasan Meloun.

Denver je minule sezone uspeo da bude drugi na kraju regularnog dela sezone na Zapadu, a onda i da dođe do polufinala te konferencije u plej-ofu.

I pored svega toga, Meloun kaže da nije zadovoljan.

- Nismo zadovoljni. To je najbolji deo svega. Nijedan trener, nijedan igrač, nijedan od čelnika... Niko nije zadovoljan učinjenim ove godine. Srećni smo i uzbuđeni, ali ne i zadovoljni- istakao je trener Denvera.

Mnogi od Denvera očekuju da tokom leta napravi neke poteze na tržištu slobodnih agenata koji bi ih odveli na "viši nivo".

- Uvek je lako reći: Hajde da pokušamo da dovedemo tog i tog igrača. Nekada je pravi odgovor razvijanje nekod koga već imate- rekao je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading