Jasikevičijus ostaje trener Žalgirisa!

Autor:

Sport

22.05.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Žalgirisa Robertas Javtokas je za litvanske medije govorio o ostanku Šarunasa Jasikevičiusa na klupi Žalgirisa. Prošle godine su njega tražili mnogi evropski klubovi, a ove godine čak ima interesovanja iz NBA lige.

Šarunas Jasikevičijus

Ekipa Memfisa koja je ostala bez trenera je navodno intervjuisala Šarunasa Jasikevičijusa, ali kako stvari stoje on neće menjati klub. Šaras je imao solidnu sezonu sa Žalgirisom jer je ovaj tim ušao u plej-of Evrolige iako u finišu regularnog dela sezone maltene uopšte nisu postojale šanse za tako nešto. U plej-ofu Žalgiris je izgubio od Fenerbahčea 3:1. 

- Znamo da Šaras neće biti sa nama zauvek i da će on voditi još neki klub. Spremamo se za to ali deluje da je trenutno sve u redu i da Šaras ostaje. Možda nas je prošle godine oko toga više bolela glava - rekao je funkcioner Žalgirisa Robertas Javtokas. 

On je takođe dodao da Žalgiris ne bi sprečavao Jasikevičiusa ukoliko bi ovaj dobio priliku da bude trener u NBA ligi. Javtokas kaže da bi Žalgirisu bilo veoma drago da ima svog trenera u najjačoj ligi sveta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading