Lendejl ide u Kinu!

Autor:

Sport

23.05.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Australije, Andrej Lemanis pozvao je u tim devetoricu NBA igrača na pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini, kao i Džoka Lendejla čiji je status ostao nejasan i mladi Australijanac se nalazi na relaciji Partizan-Žalgiris.

RepublikaFoto: Starsport
Lendejl zavredio poverenje selektora Australije

Na spisku su: Ben Simons, Endru Bogut, Peti Mils, Eron Bejns, Metju Delavedova, Džo Ingls, Džona Bolden, Den Adel, Tod Blenčfild, Mič Krik, Kameron Glidon, Kris Gulding, Nikolas Kej, Džok Lendejl, Mič Mekeron, Brok Motum i Nejtan Sobi.

Najveće ime na ovom spisku je svakako nekadašnji student univerziteta LSU i sadašnji član Filadelfija Seventisiksersa Ben Simons, kao i plejmejker San Antonio Sparsa Peti Mils, a poziv je dobio i momak koji se nalazi na relaciji Partizan – Žalgiris, Džok Lendejl.

Australija će u 16. i 17. avgusta u Pertu odigrati dve pripremne utakmice sa Kanadom, a 22. i 24. avgusta sa selekcijom SAD. Selektor će uoči početka Svetskog prvenstva skratiti spisak na 12 igrača.

Svetsko prvenstvo odigraće se od 31. avgusta do 15. septembra u Kini, a Australija je u Grupi H sa Kanadom, Senegalom i Litvanijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading