NBA Mega srušila Dinamik i zakazala duel sa Zvezdom!

Autor:

Sport

26.05.2019

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mega Bemaksa savladali su Dinamik u spektakularnom meču rezultatom 125:98 u utakmici devetog kola Košarkaške Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Milojević

Obe ekipe su veoma dobro otvorile susret, ali negde od sredine prve četvrtine Mega je uspostavila kontrolu igre i rezultata i otišla na 20 poena razlike,.

Druga četvrtina je bila još efikasnija. Mega je igrala u ritmu na kojem bi joj i mnoge NBA ekipe pozavidele jer je u toj deonici ubacila čak 41 poen.

Dinamik nije mogao da isprati tempo Mege, pa i ne čudi ogromna prednost domaćina na poluvremenu bila preko 30 poena.

Dorćolci su uspeli da odgovore na taj ritam i u trečoj četvrtini su i oni zaigrali u NBA ritmu ubacivši 35 poena, ali nisu uspeli osetnije da smanje razliku.

Do kraja utakmice pitanje pobednika se nije postavljalo

U pobedničkom sastavu istako se Nikola Mišković sa čak 30 poena, a Stefan Fundić je imao 22. Sa druge strane kod Dinamika odličani su bili Đoko Šalić sa 28 poena i Mirko Đerić koji je ubacio jedan manje.

Ovim trijumfom ekipa Dejana Milojevića je zvanično izborila plasman u polufinale plej-ofa domaćeg prvenstva gde će se sastati sa Crvenom zvezdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading