Tomić: Čeka nas meč sa rasterećenom i dobrom ekipom!

Autor:

Sport

28.05.2019

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Milan Tomić pred meč poslednjeg kola Superlige protiv Borca iz Čacka rekao je da od svoje ekipe očekuje maksimalnu ozbiljnost.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Meč desetog kola grupe A crveno-beli dočekuju bez poraza i sa osiguranim prvim mestom na tabeli, dok je ekipa cacanskog Borca treceplasirana.

- Pričali smo mnogo o takmičarskom motivu, angažmanu i borbenosti tokom ove prve faze. Ekipa je ukupno gledano imala dobre utakmice, ali bez obzira na to što smo osigurali prvo mesto, očekujem dobru utakmicu - rekao je Tomić za klupski sajt.

On je dodao da je Borac dobar tim i da bi pobeda u 10. kolu bila bi prava uvertira i odlicna pripema za polufinale plej-ofa protiv Mege koje počcinje već u nedelju.

- Ipak, u mislima nam je samo prva naredna utakmica, a to je meč sa Borcem. Ciljevi ostaju isti kao i za svaku utakmicu. Pobeda uz čvrstu odbranu, lake poene iz tranzicije jer nas očekuje meč sa rasterećenom, a dobrom ekipom - rekao je Tomić.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac rekao je da meč protiv Čačana dolazi u dobrom trenutku.

- Dobro treniramo, igramo utakmice u ritmu na tri dana. Ovaj meč dolazi u dobrom trenutku za nas kao pravi test za ono što nam sledi u plej-ofu. Zato mislim da je Borac kao jedna od najboljih ekipa u našoj grupi, pravi protivnik. Iskusni su, stižu rasterećeni i sigurno će se pokazati u pravom svetlu - rekao je Davidovac.

Utakmica između Crvene zvezda i Borca igra se u sredu od 18 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading